BIG ENOUGH TO COPE.
SMALL ENOUGH TO CARE.

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε εκπληκτικούς ιστότοπους κατά παραγγελία και μπορούμε να βοηθήσουμε με ένα ευρύ φάσμα διαδικτυακών στρατηγικών μάρκετινγκ.

Κάθε ιστότοπος που δημιουργούμε έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από εμάς και έχετε πλήρη διαχείριση περιεχομένου, ώστε να μπορείτε να ενημερώνετε τον ιστότοπό σας όποτε θέλετε.

Έχουμε έναν καινοτόμο τρόπο εργασίας, αφαιρώντας τα περιττά έξοδα, προσφέροντας χαμηλότερες τιμές από άλλες παρόμοιες εταιρείες.

Με εξειδίκευση στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, τη δημιουργία δυνητικών πελατών, τη διαχείριση κοινωνικών μέσων, τη γραφιστική, την επεξεργασία βίντεο και το SEO, είμαστε το one-stop-shop που θα καλύψει τις ψηφιακές ανάγκες σας.

Ποιοι είμαστε

Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας και απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις πιο καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας με βάση τις απαιτήσεις, το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό τους.

Έχουμε πολύ ισχυρή εστίαση στους πελάτες και πιστεύουμε ότι η επιτυχία του έργου αφορά την επικοινωνία και τη συνεργασία. Οι πελάτες μας έχουν άμεση πρόσβαση σε εμάς για την παροχή των υπηρεσιών είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω τηλεφώνου και email.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε μια σειρά πελατών σε διάφορους τομείς από το 1997. Μπορείτε να δείτε μια σειρά από έργα που έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία και τα οποία αφορούν κατασκευή ιστοσελιδων εδώ.

Οι βασικές μας αξίες

Διαφάνεια
Είναι σημαντικό οι πελάτες μας να γνωρίζουν ακριβώς τι πληρώνουν. Παρέχουμε λεπτομερείς πληροφορίες για το έργο που αναλαμβάνουμε για λογαριασμό τους.

Γνώση
Δίνουμε σημαντικό χρόνο και προσοχή στη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη. Ο κόσμος στον οποίο εργαζόμαστε αλλάζει γρήγορα και μπορούμε να είμαστε οι καλύτεροι μόνο μέσω της συνεχούς έρευνας, της συλλογής γνώσεων και της κατάρτισης.

Υποστήριξη
Επιδιώκουμε την τακτική επαφή με τους πελάτες μας. Όλη η δουλειά μας αναλαμβάνεται από εμάς και βλέπουμε όλες τις σχέσεις των πελατών μας ως συνεργασίες. Ευδοκιμούμε με εξαιρετική επικοινωνία.

Κόστος
Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή τιμή. Οι πελάτες θα πληρώσουν μόνο για τις απαιτούμενες υπηρεσίες και λαμβάνουμε υπόψη όλες τις πτυχές κάθε έργου – τεχνολογία, ανάπτυξη, εκπαίδευση και συνεχή εξυπηρέτηση για να διασφαλίσουμε ότι υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στη λήψη των καλύτερων και πιο αποδοτικών επιλογών.

Στόχοι

Δεν προσπαθούμε για τίποτα λιγότερο, παρά για να δημιουργήσουμε τελικά προϊόντα που δε θα απέχουν από την τελειότητα.

Αποτελέσματα
Πρωταρχικός μας στόχος είναι πάντα να διασφαλίσουμε ότι το τελικό προϊόν αναμένεται να κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει. Είτε πρόκειται για έναν νέο ιστότοπο για να προσελκύσετε τους πελάτες σας, είτε για την παράδοση των ενημερωτικών email σας.

Συνεχής Υποστήριξη
Πιστεύουμε ότι το κλειδί για εξαιρετική παράδοση δεν είναι μόνο το ίδιο το προϊόν, αλλά η υποστήριξη που το συνοδεύει. Γι ‘αυτό με ό, τι κάνουμε, παρέχεται ένας χρονος υποστήριξης, εντελώς δωρεάν.

Πρωτοπορεία
Οι ιστότοποί μας βασίζονται στη νεότερη διαθέσιμη πλατφόρμα παραγωγής. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές για να διασφαλίσουμε ότι παραμένουν καινοτόμοι και πως διατηρούν σταθερή απόδοση σε όλους τους τομείς.

Εξυπηρέτηση Πελατών
Το πιο σημαντικό για εμάς, είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι από την αρχή, το έργο σας αντιμετωπίζεται με γνώμονα τα συμφέροντα σας και πάντα φροντίζουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Είμαστε πάντα έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Ποιότητα
Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο τελικός στόχος, η ποιότητα είναι πάντα ριζωμένη από την αρχή σε ό, τι σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, φιλοξενούμε ή δημιουργούμε, οπότε δεν υπάρχουν ποτέ ερωτήσεις σχετικά με την  ποιότητα του παραδοθέντος.

Εμπειρία
Με τεράστιο υπόβαθρο σε κάθε κλάδο που προσφέρουμε, αποκτάτε με τη συνεργασία μας τεχνογνωσία που αφορά σχεδιασμό ιστοσελίδων, γραφιστική, φιλοξενία, δημιουργία δυνητικών πελατών, επεξεργασία βίντεο και πολλά άλλα.

μεθοδολογία προσέγγισης

Αξιολόγηση

Ερευνούμε τις μεθόδους που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν καλύτερα για το έργο σας και καταλήγουμε σε ένα λεπτομερές σχέδιο για το πώς να προχωρήσουμε.

Δημιουργία

Βασιζόμαστε στο όραμά σας και χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία μας ούτως ώστε η πορεία που θα χαράξει το έργο σας να οδηγήσει στο επιθυμητό προϊόν.

Έλεγχος

Ενισχύουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει και διασφαλίζουμε ότι το έργο λειτουργεί όπως είχε προβλεφθεί.

After Care

Μπορείτε να είστε σίγουροι πως έχετε ένα σχέδιο για το μέλλον και ότι επίσης έχετε τα απαραίτητα εργαλεία για να το διασφαλίσετε.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Το WebSideStory είναι μια ελληνική εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων, που επικεντρώνεται στο να βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις να συνδεθούν στο Διαδίκτυο και στο να βελτιώσει την κατάταξη του διαδικτυακού ιστότοπου στο Google.

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε κατά παραγγελία ιστότοπους με τις τελευταίες τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων, τεχνικές κωδικοποίησης και οδηγίες Google.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων με πλήρη φροντίδα, συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης και υποστήριξης ιστότοπων, της φιλοξενίας, του σχεδιασμού λογοτύπου και της ασφάλειας SSL.

Σχεδιασμός ιστού με εγγύηση ποιότητας.

Δημιουργούμε όμορφα σχέδια ιστοσελίδων με γνώμονα την επέκταση, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε λειτουργίες στο σχεδιασμό ιστοσελίδων σας, όπως και όταν είστε έτοιμοι να το κάνετε.

WebSideStory

Προηγμένη Τεχνολογία

Προσπαθούμε συνεχώς να διατηρούμε και να ανανεώνουμε τις γνώσεις, την τεχνογνωσία και τις προσφορές μας, προκειμένου να εξυπηρετούμε καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας.

Βοηθάμε τους πελάτες μας να επεκτείνουν την εταιρεία τους, να μειώσουν το κόστος, να μειώσουν τον κίνδυνο και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα.

Η παροχή των σωστών συμβουλών με βάση τις πιο πρόσφατες γνώσεις είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του WebSideStory και είναι κάτι για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι.

Βέλτιστη σχέση Απόδοσης / Τιμής

Οι ιστότοποι ποικίλλουν ως προς την τιμή και την ποιότητα και σας προτείνουμε να συγκρίνετε τις εταιρείες σχεδιασμού ιστοσελίδων και στα δύο. Ενώ δεν είμαστε οι φθηνότεροι, έχουμε εργαστεί σκληρά για να κάνουμε τα πακέτα μας προσιτά και ελπίζουμε ότι θα βρείτε ότι προσφέρουμε την καλύτερη αξία για την ποιότητα που παρέχουμε.

Εάν αποφασίσετε να συνεργαστείτε μαζί μας, προτεραιότητά μας θα είναι η παράδοση ενός εντυπωσιακού ιστότοπου εντός του συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος. Τόσο πριν όσο και μετά την προβολή του ιστότοπού σας, θα διασφαλίσουμε ότι έχετε μια ιδιαίτερα θετική εμπειρία. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για αυτό – είναι μέρος της τυπικής υπηρεσίας μας.

Προσέγγιση – Διαδικασίες

Όλα όσα δουλεύουμε εδώ στο WebSideStory περνούν από το δικό τους κανάλι διεργασιών για να διασφαλίσουμε πως διατηρείται το ίδιο επίπεδο ποιότητας παντού. Τα σχέδια του ιστότοπού σας περνούν μια απεριόριστη διαδικασία σχεδίασης που σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε τροποποιήσεις έως ότου είστε 100% ευχαριστημένοι προτού γράψουμε μια μόνο γραμμή κώδικα. Όλοι οι ιστότοποί μας φιλοξενούνται σε διακομιστές στη Γερμανία, οι οποίοι τους φέρνουν σε ιδαίτερα υψηλή θέση όσον αφορά την ταχύτητα και την αξιοπιστία και αυτό με ιδαίτερα χαμηλό κόστος για εσάς.

Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε, ώστε να είστε σίγουροι ότι είστε καλά χέρια.

Σχεδιασμός & ανάπτυξη ιστοσελίδων

Κάθε ιστότοπος που σχεδιάζουμε γίνεται από το μηδέν με κάθε στοιχείο του να έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να προσφέρει την καλύτερη δυνατή παρουσία στο διαδίκτυο για εσάς και την επιχείρησή σας.

Ταχύτατη και ασφαλής φιλοξενία Web & Email

Δουλεύουμε στενά με τους συνεργάτες μας για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας και η φιλοξενία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διατηρούν σταθερό ρυθμό λειτουργίας, καθώς και ορισμένες από τις πιο γρήγορες ταχύτητες με τους διακομιστές μας στη Γερμανία.

Βγείτε στην αγορά πιο γρήγορα

Εμπειρία και βελτιωμένες διαδικασίες σε συνδυασμό με πρωτοποριακές τεχνολογίες, με αποτέλεσμα το επιθυμητό προϊόν στο επιθυμητό κόστος και με ταχύτατους χρόνους παράδοσης

Επεκτάσιμες, βιώσιμες ψηφιακές λύσεις

Ψηφιακά προϊόντα που αναπτύσσουν την επιχείρησή σας και που αναπτύσσονται με αυτή

Λύσεις προσαρμοσμένες στον προϋπολογισμό σας

Προσιτές και πρακτικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας

Όλες οι ψηφιακές σας ανάγκες σε ένα μέρος

Ο ψηφιακός σας συνεργάτης, ο εξειδικευμένος εσωτερικός σύμβουλος, ο επαγγελματίας

Αποδεδειγμένη ψηφιακή τεχνογνωσία

Πραγματική, ψηφιακή τεχνογνωσία αποκτημένη μέσα από τη συνεργασία με εκατοντάδες πελάτες

Κορυφαία εξυπηρέτηση & υποστήριξη πελατών

Ένα εκλεπτυσμένο ταξίδι, από την πώληση, στην παραγωγή, έως την υποστήριξη

WordPress Lightbox