Mobile friendly ηλεκτρονικά καταστήματα. Ισχυρό ηλεκτρονικό εμπόριο.

Σχεδιάζουμε και χτίζουμε όμορφους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Με SEO βελτιστοποιημένη βάση δεδομένων ως στάνταρ, διαχείριση αποθεμάτων και πελατών, σχετικά προϊόντα, κωδικούς έκπτωσης και όλες τις άλλες δυνατότητες που θα περιμένατε από ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κάθε ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου που δημιουργούμε σχεδιάζεται και κατασκευάζεται από εμάς. Προσφέρουμε μια σειρά από πύλες πληρωμών εκτός ιστότοπου για να διαλέξετε.

Όταν ο ιστότοπός σας βγει στον αέρα, έχετε πλήρη διαχείριση περιεχομένου, ώστε να μπορείτε να ενημερώσετε τον ιστότοπό σας όποτε θέλετε και προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη του ιστότοπού σας.

Προσελκύοντας χρήστες με εντυπωσιακούς ιστότοπους

Εξειδικευμένες και οικονομικές λύσεις eCommerce

Ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου

v

Email & φιλοξενία ιστοτόπου

Δημιουργήστε περισσότερες πωλήσεις στον ιστότοπό σας με σχεδιασμό και λειτουργικότητα εστιασμένη στο χρήστη

eComm WEB

Οι καταναλωτές αγαπούν τον Ιστό. Θέλουν να αγοράσουν, θέλουν να πουλήσουν και θέλουν να κάνουν κάθε είδους συναλλαγή από την άνεση του πληκτρολογίου τους.

Οι καταναλωτές πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, πρέπει να βρουν τη διαδικασία εύκολη και ομαλή και πρέπει να αντιμετωπίζονται από τον ιστότοπό σας σαν οι πολύτιμοι πελάτες που είναι.

Δημιουργήστε μια εμπειρία για χρήστες που μετατρέπει τις επισκέψεις σε πωλήσεις

Δημιουργούμε διαδικτυακά καταστήματα που δεν φαίνονται απλώς καταπληκτικά, αλλά είναι χτισμένα με την εμπειρία των χρηστών στο επίκεντρο της ανάπτυξης. Ο ιστότοπος πρέπει να είναι εξαιρετικά εύκολος στη χρήση, πλήρως λειτουργικός και ασφαλής.

Εξετάζουμε κάθε μέρος της διαδρομής των χρηστών, από τη στιγμή που ένας χρήστης προσγειώνεται στον ιστότοπο, έως τη στιγμή που πραγματοποιεί μια αγορά και βρίσκουμε πώς μπορούμε να τους κρατήσουμε και να τους κάνουμε να επανέρχονται ξανά και ξανά.

Οι επισκέπτες του ιστότοπού σας θα περιμένουν πάντα να έχουν μια εξαιρετική εμπειρία αγορών στο διαδίκτυο και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε ότι αυτό είναι κάτι που θα συμβεί.

Είμαστε έμπειροι προγραμματιστές ηλεκτρονικού εμπορίου

Ο τρόπος με τον οποίο έχει δημιουργηθεί ο ιστότοπός σας μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός χρήστη που αγοράζει και συνεχίζει να επιστρέφει και εκείνου που φεύγει και αγνοεί την επωνυμία σας στο μέλλον.

Πρέπει να δημιουργηθεί ένας καλός ιστότοπος με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και αυτή η αποτελεσματικότητα προκύπτει έπειτα από προσεκτική ανάπτυξη των χαρακτηριστικών και της λειτουργικότητας.

Η εμπειρία μας, η οποία ξεπερνάει τα 20 χρόνια μας κάνει να κατανοούμε τι χρειάζεται για τη δημιουργία φιλικών προς τον χρήστη ιστότοπων. Ιστότοπων που είναι λειτουργικοί, γρήγοροι και ακολουθούν τους απαραίτητους κανόνες για SEO.

Είμαστε απολύτως εξειδικευμένοι στην παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οι προσφορές μας περιλαμβάνουν υποστήριξη, ανάπτυξη, σχεδιασμό ιστοσελίδων, ψηφιακό μάρκετινγκ και φιλοξενία για όλες τις λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι παραδίδουμε το προϊόν που θέλετε και χρειάζεστε και πιστεύουμε ότι η συνεργασία είναι βασική για την επίτευξη αυτού.

Γνωρίζοντας τους στόχους σας, μπορούμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο επίτευξής τους.

... είμαστε κάτι περισσότερο από προγραμματιστές

eComm WEB

η λύση μας για Ηλεκτρονικό Κατάστημα

on-line 24/7 · Αύξηση πωλήσεων · Αύξηση αγοραστικού κοινου

Τί θα παραλάβετε;

πακέτο κατασκευής
ηλεκτρονικού καταστήματος eCommWEB

Αυτά που λαμβάνετε με το πακέτο σχεδιασμού eCommWEB

L

Responsive

Οι αποκριτικοί ιστότοποι επιτρέπουν σε έναν ιστότοπο να προσαρμόζεται σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσφέρετε σε κάθε επισκέπτη την καλύτερη δυνατή εμπειρία.
L

WordPress

E-shop βασισμένο στο CMS του WordPress, της πλέον διαδεδομένης πλατφόρμας διαχείρισης περιεχομένου & πώλησης προϊόντων παγκοσμίως, και με την καλύτερη απόκριση στις αναζητήσεις Google παγκοσμίως.

L

WooCommerce

Λογισμικό e-shop WooCommerce, το πιο διαδεδομένο πλέον παγκοσμίως, λόγω της ευελιξίας και ευκολίας χρήσης του.
L

eShop Hosting

Η φιλοξενία του eshop σας γίνεται σε αυτόνομο Virtual Machine με βάση τις δικές σας ανάγκες. Προβαίνουμε σε βελτιστοποίηση της ταχύτητας με αποτέλεσμα εξαιρετικά γρήγορη φόρτωση της σελίδας και τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα στις αναζητήσεις Google. Λειτουργία με απόλυτη ασφάλεια από κακόβουλες επιθέσεις και ενεργοποίηση ημερήσιων και εβδομαδιαίων backup.

L

Πιστοποιητικό Ασφαλείας

Το eshop σας θα έχει SSL πιστοποιητικό ασφαλείας ώστε να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών στο online κατάστημά σας αλλά και να διασφαλίσουμε την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποτρέποντας κακόβουλους χρήστες από την υποκλοπή δεδομένων, καθώς και πολύ γρήγορο σήμα πλοήγησης.
L

Υποστήριξη

Αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξη και συντήρηση των e-shops που παραδίδουμε με στόχο την εύρυθμη λειτουργία τους 365 ημέρες το χρόνο. Παρακολουθούμε παραμέτρους ασφαλείας, φόρτο εργασιών του server (monitoring), υλοποίηση νέων ενεργειών και σας παρέχουμε υποστήριξη στις διαφημιστικές καμπάνιες με στόχο τη συνεχή αύξηση των παραγγελιών που λαμβάνετε.

Ηλεκτρονικα καταστηματα

01

Σχεδιασμός

Με το πακέτο ηλεκτρονικού εμπορίου, συμφωνούμε πρώτα με το σχεδιασμό της αρχικής σελίδας χρησιμοποιώντας την προβολή της επιφάνειας εργασίας και, στη συνέχεια, αφού εγκριθεί, περνάμε την ίδια διαδικασία σχεδίασης με την προβολή για κινητά της αρχικής σελίδας .

02

Βασικές Σελίδες

Αφού εγκριθούν και οι δύο προβολές της αρχικής σελίδας, επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τη σελίδα κατηγορίας και επίσης τη σελίδα προϊόντος. Μόνο μετά την έγκριση αυτών των τριών κύριων σελίδων (με προβολές επιτραπέζιου και κινητού) ξεκινάμε τη διαδικασία δημιουργίας.

03

Approve

Είναι σημαντικό να είσαστε 100% ευχαριστημένοι με τη σχεδίαση της αρχικής σελίδας, της σελίδας κατηγορίας και των σελίδων προϊόντων προτού ξεκινήσουμε τη δημιουργία καθώς οι αλλαγές σχεδίασης σε αυτές τις κύριες σελίδες μετά το τέλος του σχεδιασμού ενδέχεται να επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση.

04

Προσθήκη κατηγοριών και προϊόντων

Για να δημιουργήσετε προϊόντα, πρέπει να ορίσετε πώς θέλετε να οργανώνονται τα προϊόντα στον ιστότοπό σας.
Οι περισσότεροι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν ένα, δύο ή τρία επίπεδα κατηγοριών, ωστόσο με το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου μας μπορείτε να έχετε οποιοδήποτε αριθμό επιπέδων κατηγορίας.
Αναλαμβάνουμε να προσθέσουμε τις κατηγορίες και έπειτα τα προϊόντα απευθείας στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και θα σας παράσχουμε εκπαίδευση σχετικά με το πώς να μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας αυτό.

Προσφέρουμε μαζικές εισαγωγές (και μαζικές ενημερώσεις μετά την αρχική εισαγωγή).
Η εμπειρία μας υποδηλώνει ότι η μεγαλύτερη αποστολή για έναν πελάτη στη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου είναι η δημιουργία προϊόντων, όσον αφορά τη λήψη των πληροφοριών και όχι την απλή προσθήκη τους στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, επομένως είναι σημαντικό το να καταλάβετε το ρόλο σας σε αυτό.

05

Πληροφορίες Προϊόντος

Κάθε προϊόν θα έχει πολλά διαφορετικά πεδία τα οποία διαχειρίζεστε μέσω του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου. Τα τυπικά πεδία που είναι διαθέσιμα είναι:

▪ Τίτλος
▪ Κατηγορία (κάθε προϊόν πρέπει να ανήκει σε μία κύρια κατηγορία και σε όσες δευτερεύουσες θέλετε)
▪ Πρόσθετες κατηγορίες (κάθε προϊόν μπορεί να περιλαμβάνει οποιονδήποτε αριθμό επιπλέον κατηγοριών)
▪ Περιγραφή και 2 άλλα μεγάλα πεδία κειμένου (π.χ. βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές – συχνά εμφανίζονται σε καρτέλες σε μια σελίδα προϊόντος)
▪ Εικόνες (μπορείτε να ανεβάσετε οποιονδήποτε αριθμό εικόνων ανά προϊόν με την πρώτη εικόνα να χρησιμοποιείται και από τη σελίδα του προϊόντος)
▪ Τιμή (μπορείτε είτε να εμφανίσετε προϊόντα με μία μόνο τιμή είτε ως 2 τιμές όπου η δεύτερη τιμή βασίζεται στην πρώτη. Χρησιμοποιείται κυρίως από ιστότοπους που αναφέρουν μια τιμή τόσο με, όσο και χωρίς ΦΠΑ)

▪ Τιμή πώλησης- έκπτωσης (όταν ένα προϊόν πωλείται)
▪ Ποσότητα αποθέματος (εάν έχετε περιορισμένο αριθμό αντικειμένων μετά το τέλος των οποίων, το προϊόν εμφανίζεται στον ιστότοπο αλλά δεν μπορείτε να το αγοράσετε)
▪ Αναγνωριστικό εμπόρου (προαιρετικό και χρησιμοποιείται συχνά όταν έχετε συγκεκριμένη αναφορά προμηθευτή)
▪ Ετικέτες (χρησιμοποιούνται στη συνέχεια στις αναζητήσεις προϊόντων με παρόμοιο τρόπο με τις κατηγορίες, π.χ. “δημοφιλές”, “νέο” ή “πώληση”)
▪ Οι επιλογές προϊόντων είναι επίσης διαθέσιμες (π.χ. μεγέθη, χρώματα), αλλά ανάλογα με τις ακριβείς απαιτήσεις σας, αυτό μπορεί να είναι πρόσθετη απαίτηση

06

Φίλτρα προϊόντων

Τα φίλτρα είναι ένας καλός τρόπος, που χρησιμοποιείται από πολλούς μεγάλους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, για να επιτρέψει στον επισκέπτη να μειώσει τον αριθμό των προϊόντων που είναι ορατά σε μια αναζήτηση.

Μπορείτε να δημιουργήσετε φίλτρα προϊόντων στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου σε επίπεδο ιστότοπου τα οποία στη συνέχεια μπορούν να εμφανιστούν στο κατάστημα και να χρησιμοποιούνται για να βοηθούν τους χρήστες στο να κάνουν απλές ή/και εξειδικευμένες αναζητήσεις προϊόντων.

 

Ενδεικτικοί τρόποι αναζήτησης είναι : κατηγορίες – υποκατηγορίες, ετικέτες, τιμή, λέξεις – κλειδιά, ιδιαίτερα στοιχεία προϊόντος (χρώμα, μέγεθος, διάρκεια συνδρομής κ.λπ.)

Η επιλογή των φίλτρων που ισχύουν για μεμονωμένα προϊόντα, αποτελεί σίγουρη λύση στην ανεύρεση και παρουσίαση προϊόντων και σίγουρα βελτιώνει την εμπειρία χρήστη στον ιστότοπό σας.

07

Αναζήτηση με λέξεις – κλειδιά

Μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών που βασίζεται είτε στον τίτλο του προϊόντος είτε στην περιγραφή του προϊόντος (ή και στα δύο) μπορεί να προστεθεί στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σας, ώστε οι επισκέπτες να βρίσκουν εύκολα τα προϊόντα σας.

Η αναζήτηση είναι έξυπνη, οπότε αναζητά την ίδια συμβολοσειρά κειμένου, ή/και κάποια που να περιέχει αυτό που πληκτρολόγησε ο χρήστης, δίνοντας του τη δυνατότητα να επιλέξει από ήδη υπάρχουσες στο κατάστημα λέξεις. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας όταν γίνεται καταχώριση των δεδομένων του προϊόντος σας.

Συνήθως, αυτού του τύπου η αναζήτηση προστίθεται στην κεφαλίδα του ιστότοπου, οπότε κατά την περιήγηση στον ιστότοπο είναι εύκολο για τους επισκέπτες να αναζητήσουν προϊόντα, αλλά καθώς ο σχεδιασμός του πακέτου ηλεκτρονικού εμπορίου είναι κατά παραγγελία το πλαίσιο αναζήτησης ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να προστεθεί όπου απαιτείται.

08

Εκπτώσεις · Προσφορές

Θα έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε ποσό ή ποσοστό έκπτωσης ανά προίόν ή ανά ιδιότητα του κάθε προϊόντος, π.χ. έκπτωση για έναν καναπέ ή /και έκπτωση Χ% για γκρι τριθέσιο και Υ% για μπλε διθέσιο.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας μπορούμε να φτιάξουμε για εσάς οποιαδήποτε συνδυαστική ή ανά περίπτωση λογική εκπτώσεων και προσφορών. Π.χ. στην αγορά 2 προϊόντων το 1 δώρο ή στην αγορά ενός προϊόντος από μία κατηγορία 50% έκπτωση στην αγορά προϊόντος από άλλη κατηγορία κ.λπ.

09

Κωδικοί Έκπτωσης

Οι κωδικοί έκπτωσης είναι ένας καλός τρόπος ενθάρρυνσης επαναλαμβανόμενων παραγγελιών ή προσέλκυσης νέων πελατών.

Μπορείτε να δημιουργήσετε κωδικούς έκπτωσης που μπορούν να προσφέρουν είτε ποσό έκπτωσης (π.χ. 10) είτε ποσοστό έκπτωσης (π.χ. 10%).

Κατά τη δημιουργία ενός κωδικού έκπτωσης, μπορείτε επίσης να ορίσετε έναν αριθμό φορών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί (π.χ. μετά από 10 εξαργυρώσεις ο κωδικός δεν είναι πλέον έγκυρος) ή/και μια ημερομηνία λήξης (π.χ. ο κωδικός έκπτωσης ισχύει για 7 ημέρες από τη δημιουργία του).

Λάβετε υπόψη ότι οι κωδικοί έκπτωσης δεν είναι ίδιοι με τα κουπόνια δώρων και θα χαρούμε να αναπτύξουμε μια εγκατάσταση κουπονιού δώρου για οποιονδήποτε πελάτη, αλλά καθώς οι απαιτήσεις θα ποικίλλουν ανάλογα με το τι χρειάζεται η επιχείρησή σας, αυτή είναι μια πρόσθετη απαίτηση.

Ο κωδικός έκπτωσης εισάγεται στην φόρμα ολοκλήρωσης αγοράς και επικυρώνεται σε εκείνο το σημείο με σκοπό να μειώσει στη συνέχεια το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί.

10

Πύλες Πληρωμής

Το κατάστημα θα διαθέτει εξαρχής 3 μεθόδους πληρωμής : · Αντικαταβολή · Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό · Stripe – Πληρωμή με πιστωτική κάρτα (δημιουργούμε για εσάς λογαριασμό για να δέχεστε πληρωμές με πιστωτική κάρτα στο Stripe).

Προσφέρουμε πολλές διαφορετικές πύλες πληρωμής με πιστωτική κάρτα και όλες αυτές οι πύλες λειτουργούν ως λύσεις «εκτός ιστότοπου», αφαιρώντας την ανάγκη να επεξεργάζεστε πληρωμές με κάρτα με την πρόσθετη συμμόρφωση που απαιτεί. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική πύλη πληρωμής, επικοινωνήστε μαζί μας
και θα χαρούμε να συζητήσουμε εάν μπορούμε να ενσωματώσουμε την επιλεγμένη πύλη ως πρόσθετη απαίτηση.

11

Συνδρομές

Ενώ ορισμένες από τις πύλες πληρωμής με τις οποίες συνεργαζόμαστε μπορούν να προσφέρουν πληρωμές συνδρομής, το πακέτο ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρει μόνο μία εφάπαξ πληρωμή.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στις πληρωμές με συνδρομή, αλλά αυτό θα ήταν μια πρόσθετη απαίτηση, καθώς τα μοντέλα συνδρομής είναι συνήθως πολύ συγκεκριμένα για τις μεμονωμένες επιχειρηματικές απαιτήσεις.

12

Ροή παραγγελίας / ολοκλήρωσης αγοράς

Όταν οι επισκέπτες περιηγούνται στον ιστότοπό σας, η ροή παραγγελιών είναι:

Άφιξη σε μια σελίδα προϊόντος (αυτό μπορεί να προέρχεται από μια ποικιλία διαδρομών, συμπεριλαμβανομένης μιας σελίδας κατηγορίας, σελίδας αναζήτησης ηλεκτρονικού εμπορίου ή προϊόντων με ετικέτα).

Η σελίδα του προϊόντος θα έχει ένα «κουμπί αγοράς» το οποίο προσθέτει το προϊόν στο καλάθι.

Ο χρήστης θα μπορεί είτε να συνεχίσει τις αγορές, είτε να οδηγηθεί στο καλάθι, είτε να οδηγηθεί απ’ευθείας στο ταμείο.

Όταν επιλέξει το ταμείο, τότε θα κατευθυνθεί στην αντίστοιχη σελίδα για να επιλέξει κατάλληλη πύλη πληρωμής.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, χρησιμοποιώντας την πύλη πληρωμής της επιθυμίας του, ο πελάτης  θα ανακατευθυνθεί σε ευχαριστήρια σελίδα όπου θα αναγράφονται όλα τα στοιχεία της παραγγελίας του.

Με την επιβεβαίωση μιας πώλησης μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου να στείλει email επιβεβαίωσης με έναν πίνακα με τα στοιχεία που παραγγέλθηκαν σε τυπική φόρμα.

13

Αποστολή

Προσφέρουμε πολλές διαφορετικές επιλογές αποστολής και τη δυνατότητα να επιλέξετε επίσης τη λίστα χωρών, διαμερισμάτων, νομών, πόλεων ή/και ταχ. κωδικών όπου θα επιθυμείτε να κάνετε απσοτολές. Εάν χρειάζεστε μια επιλογή αποστολής που δεν αναφέρεται, επικοινωνήστε μαζί μας και μπορούμε να δούμε αν μπορεί να φιλοξενηθεί είτε στο τυπικό μας πακέτο είτε ως ανεύρεση απαίτησης:

  • Κατ ‘αποκοπή τιμή για κάθε παραγγελία (π.χ. 4,95)
  • Πλάτος τιμών για κάθε παραγγελία με δωρεάν όριο (π.χ. 4,95 κάτω από 50 και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50)
  • Η αποστολή ζώνης (π.χ. 0 έως 100 κόστος αποστολής 4,95 και 101 έως 200 κόστος αποστολής 3,95, πάνω από 201 είναι κόστος αποστολής 2,95 )
    Επιλογές αποστολής με βάση το γεωγραφικό διαμέρισμα (π.χ. 3 επιλογές για Στερεά Ελλάδα, 2 επιλογές για Μακεδονία και 1 επιλογή για την Υπόλοιπη Ελλάδα)
  • Επιλογές αποστολής με βάση ζώνες (παρόμοια αποστολή αλλά πιο εύκολη στη διαχείριση)

Είσοδος πελάτη

Αφού ο πελάτης πραγματοποιήσει μια αγορά, θα μπορεί να συνδεθεί χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής του.

Μόλις συνδεθεί στον λογαριασμό του, ο πελάτης θα μπορεί να δει το ιστορικό παραγγελιών του και επίσης να επεξεργαστεί τα στοιχεία του που χρησιμοποιούνται είτε για σύνδεση είτε για παραγγελία.
Μόλις συνδεθεί, θα είναι ευκολότερο για τον πελάτη να κάνει και πάλι ολοκλήρωση της αγοράς, καθώς το όνομα και η διεύθυνσή του θα συμπληρωθούν κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Εάν ένας πελάτης ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής του, θα μπορεί να επαναφέρει τον κωδικό πρόσβασης χρησιμοποιώντας μια σελίδα υπενθύμισης κωδικού πρόσβασης

Secure Certificate (SSL)

Είναι μεγάλης σημασίας και για τις εταιρείες ανάπτυξης προγράμματος περιήγησης όσο και για την Google οι ιστότοποι να διαθέτουν πιστοποιητικό SSL όπου υπάρχουν φόρμες.

Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει απλώς ότι τα δεδομένα της φόρμας που αποστέλλονται μέσω του Διαδικτύου είναι κρυπτογραφημένα και λιγότερο πιθανό στη συνέχεια να διαβαστούν από τρίτα μέρη. Με το διαδικτυακό ηλεκτρονικό εμπόριο πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να έχετε πιστοποιητικό SSL για τον ιστότοπό σας.

Μπορούμε να παρέχουμε ένα SSL πιστοποιητικό χωρίς την ετήσια χρέωση πιστοποιητικού SSL. Η τιμή του SSL παριλαμβάνεται στο πακέτο ηλεκτρονικού εμπορίου που σας παρέχουμε.

Διαχείριση παραγγελιών

Θα λαμβάνεται μια ειδοποίηση από το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου μέσω email για κάθε παραγγελία που πραγματοποιείται μέσω του ιστότοπού σας.

Ο επισκέπτης θα λάβει επίσης ένα email και μπορείτε να επιλέξετε να συμπεριλάβετε έναν πίνακα με τα στοιχεία που παραγγέλθηκαν σε τυπική μορφή σε αυτό το email.

Μετά από αυτό, η παραγγελία θα είναι διαθέσιμη για προβολή στην ενότητα “πελάτες” και “πωλήσεις” του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου.

Μπορείτε επίσης να καθορίσετε ποιοι θα ενημερωνόνται με email σε κάθε αλλαγή κατάστασης της παραγγελίας.

Εκτός από την προβολή της παραγγελίας, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε ένα συνοπτικό PDF που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή της παραγγελίας. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε αρχεία CSV για όλους τους πελάτες και όλες τις παραγγελίες.

Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα βρείτε μία καλύτερη & πιο ξεχωριστή προσφορά από αυτή.

Ό,τι χρειάζεστε, περιλαμβάνεται

Web Site

Domain Name

Hosting

~

Cloudflare

Email Address

h

Βασικό SEO

Social Media

Διαχείριση

Χάρτες

Google Analytics

Google Console

Mobile Friendly

L

Πλήρης Κατηγοριοποίηση & υποκατηγοριοποίηση, φίλτρα, μενού

L

Σχεδιασμός με βάση την εταιρική και προϊόντική σας ταυτότητα

L

Αναλυτική παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφίες, κωδικό (sku), σύντομη περιγραφή, αναλυτική περιγραφή, ποσότητα, zoom, ποσοστό έκπτωσης, τιμή κανονική ή με προσφορά, προσθήκη στο καλάθι, άμεση αγορά

L

Back Office (σύστημα διαχείρισης) για την παρακολούθηση των παραγγελιών, των προϊόντων και του πελατολογίου σας

L

Διαδικασία εγγραφής – σύνδεσης πελάτη (sign in)

L

Μηχανισμός αναζήτησης προϊόντων με εμφάνιση προϊόντος με εικόνα, τίτλο, τιμή, sku.

L

Προτεινόμενα προϊόντων ή δημοφιλή στην αρχική σελίδα του e-shop

L

Επιλογή Σχετικών Προϊόντων (related products)

L

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση

L

Πληρωμή με αντικαταβολή

L

Πληρωμή με Πιστωτική – χρεωστική κάρτα. Δημιουργία λογαριασμού στην online πλατφόρμα Stripe

L

Αυτοματοποιημένη ενημέρωση λήψης της παραγγελίας προς τον πελάτη όταν την ολοκληρώνει

L

Επαναφορά κωδικού σύνδεσης στον πελάτη σε περίπτωση απώλειας με αποστολή νέου

L

Μηχανισμός για αντίστροφη μέτρηση προσφοράς (countdown) σε επιλεγμένα προϊόντα

L

Εμφάνιση Pop up banners στην homepage για εγγραφή σε Newsletter

L

Εμφάνιση Cookies bar για αποδοχή κατά την είσοδο των χρηστών στο e-shop

L

Προσθήκη επιπλέον ποσότητας στο καλάθι ή διαγραφή και ενημέρωση

L

Οι εγγεγραμμένοι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το ιστορικό των παραγγελιών τους

L

Εισαγωγή ενιαίων μεταφορικών χρεώσεων σε όλη την Ελλάδα

L

Δημιουργία κανόνων μεταφορικών χρεώσεων με βάση το βάρος του προϊόντος

L

Ρύθμιση δωρεάν μεταφορικών εξόδων για ύψος παραγγελιών από ένα ποσό και άνω

L

Δυνατότητα ενημέρωσης του πελάτη όταν πληρώσει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα από τον χρηματοοικονομικό οργανισμό

L

Αποδοχή παραγγελίας από το διαχειριστή και αυτοματοποιημένη ενημέρωση στον πελάτη με email

L

Πλήρης έλεγχος ποσότητας αποθήκης

L

Εμφάνιση διαθεσιμότητας σε κάθε προϊόν όπως: άμεσα διαθέσιμο, 1-3 ημέρες, 4-7 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας και μη διαθέσιμο.

L

Ρύθμιση μεταφορικών εξόδων για κάθε προϊόν ξεχωριστά

L

Seo ρυθμίσεις όπως σύνταξη τίτλων, εισαγωγή λέξεων κλειδιών, περιγραφή σελίδων, κατηγοριών & προϊόντων

L

Δημιουργία sitemap και εισαγωγή στο Google search console

L

Εφαρμογή Google map και στοιχείων επικοινωνίας, διευθύνσεις επιχείρησης και τηλέφωνα επικοινωνίας

L

Checkout – Ολοκλήρωση παραγγελίας με βήματα

πακέτα προϊόντων

Μοντέλα Τιμών για κάθε ανάγκη

Είμαστε σε θέση να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι.

headshots

Pieces 

of our gallery

WordPress Lightbox