Web Sites +
Hosting +
Υποστήριξη +

Digital Marketing + · + · ·

Web Sites

eCommerce

eMail Marketing

Hosting & Domains

After Care

Από το σχεδιασμό ιστοσελίδων και την ανάπτυξη έως το συνεχές μάρκετινγκ και την υποστήριξη.

Σήμερα, η παρουσία διαδικτυακής παρουσίας είναι απαραίτητη για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις.

Είτε πρόκειται για έναν βασικό ιστότοπο, είτε για έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, ένας όμορφος, καλά σχεδιασμένος, λειτουργικός ιστότοπος φιλικός προς κινητά είναι το παράθυρο σας σε έναν παγκόσμιο ιστό πελατών.

Όλοι οι ιστότοποί μας είναι κατά παραγγελία και ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές.

Όλα όσα χρειάζεστε

για μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο

Web Sites

Ενισχύστε την επιχείρησή σας με έναν ιστότοπο υψηλής απόδοσης

Όλα όσα σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε  κατασκευάζονται, χρησιμοποιώντας σε βάθος έρευνα και ανάλυση της αγοράς, των πελατών, των ευκαιριών και του ανταγωνισμού σας.
Αυτό μας βοηθά να καθορίσουμε μια σειρά στόχων για τον ιστότοπό σας.
Στη συνέχεια ακολουθούμε μια σταδιακή προσέγγιση για να οδηγηθούμε στην παράδοση του έργου σας που περιλαμβάνει σκιαγραφημένες ιδέες και ανταλλαγή ιδεών, την παραγωγή wireframes, ανάπτυξη front-end & back-end, καθώς και δοκιμές χρηστών.
Και δε μένουμε εκεί, φυσικά. Σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη ούτως ώστε ο ιστότοπός σας να συνεχίζει να αποφέρει αποτελέσματα – παρακολουθούμε, εξετάζουμε και αναλύουμε πόσο επιτυχημένη είναι η απόδοση του ιστότοπού σας, διασφαλίζοντας ότι επιτυγχάνει τους βασικούς του στόχους.

Οι ιστότοποι μας είναι εξειδικευμένοι και προσαρμοσμένοι στο περιεχόμενό σας. Επίσης, ανταποκρίνονται πλήρως (mobile frendly) σε κινητές συσκευές και συσκευές tablet. 

Οι ιστότοποι που δημιουργούμε αγαπιούνται από τους πελατες μας και από τους πελάτες τους με τη σειρά τους. Ρίξτε μια ματιά στο χαρτοφυλάκιό μας και δείτε το γιατί και εσείς.

Design · development

Ζωντανεύουμε τα εντυπωσιακά μας σχέδια με τη λειτουργικότητα που χρειάζονται οι χρήστες σας
ελάτε να δημιουργήσουμε το δικό σας

Web Site

Εταιρική Ιστοσελίδα

Ηλεκτρ. Κατάστημα

Portfolio

επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας

πακέτα σχεδιασμού Ιστότοπων

eCommerce

Δημιουργήστε περισσότερες πωλήσεις στον ιστότοπό σας με σχεδιασμό και λειτουργικότητα εστιασμένη στο χρήστη

πακέτο κατασκευής
ηλεκτρονικού καταστήματος

eComm WEB

Οι καταναλωτές αγαπούν τον Ιστό. Θέλουν να αγοράσουν, θέλουν να πουλήσουν και θέλουν να κάνουν κάθε είδους συναλλαγή από την άνεση του πληκτρολογίου τους.

Οι καταναλωτές πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, πρέπει να βρουν τη διαδικασία εύκολη και ομαλή και πρέπει να αντιμετωπίζονται από τον ιστότοπό σας σαν οι πολύτιμοι πελάτες που είναι.

Ιστότοποι Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Σχεδιάζουμε και χτίζουμε όμορφους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Με SEO βελτιστοποιημένη βάση δεδομένων ως στάνταρ, διαχείριση αποθεμάτων και πελατών, σχετικά προϊόντα, κωδικούς έκπτωσης και όλες τις άλλες δυνατότητες που θα περιμένατε από ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ηλεκτρονικού εμπορίου.

digital marketing

ολοκληρωμενες υπηρεσιες ·

NewsLetters

Το μάρκετινγκ μέσω email είναι η εξαιρετικά αποτελεσματική στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ για την αποστολή email σε υποψήφιους και σε υπάρχοντες πελάτες.

Τα αποτελεσματικά ηλεκτρονικά ταχυδρομεία μάρκετινγκ μετατρέπουν τους υποψήφιους πελάτες σε αγοραστές και τους αγοραστές σε πιστούς θαυμαστές.

email Marketing

templates
mail lists

On Display Now

videos · presentations

Το μάρκετινγκ βίντεο χρησιμοποιεί βίντεο για την προώθηση και εμπορία του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας, την αύξηση της αφοσίωσης στα ψηφιακά και κοινωνικά σας κανάλια, την εκπαίδευση των καταναλωτών και των πελατών σας και προσέγγιση του κοινού σας με ένα νέο μέσο.

case studies

snapshots

Φιλοξενία · Web Hosting

Φιλοξενία στους γρηγορότερους και ασφαλέστερους servers

Το να έχεις τον τέλειο ιστότοπο είναι ένα πράγμα, αλλά το να είσαι σίγουρος ότι είναι online 24/7 χωρίς διακοπή λειτουργίας είναι εξίσου σημαντικό.

Τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων μας προσφέρουν μερικές από τις πιο γρήγορες ταχύτητες , βοηθώντας τον ιστότοπό σας στο να φορτώνει γρηγορότερα από τους μέσους ανταγωνιστές σας.

Τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας στον ιστότοπο περιλαμβάνονται ως στάνταρ σε όλες τις πλατφόρμες φιλοξενίας μας, οπότε έχουμε την υποστήριξή σας αν χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί κάποιο από αυτά.

Προσφέρουμε μια πλήρως υποστηριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας με περιβάλλοντα που βασίζονται στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.
Αυτό σημαίνει ότι διαχειριζόμαστε όλες τις πτυχές της φιλοξενίας για εσάς. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια, την παραβίαση, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, τη ρύθμιση DNS ή τη διασφάλιση ότι ο ιστότοπός σας είναι πάντα διαθέσιμος: το φροντίζουμε εμείς.
Ειδικές υπηρεσίες φιλοξενίας 24/7
Ασφαλείς, αξιόπιστες και επαγγελματικές υπηρεσίες φιλοξενίας που μεγιστοποιούν τον χρόνο λειτουργίας και διατηρούν τη διαδικτυακή συνέχεια της επιχείρησης.
τι περιλαμβάνεται στα πακέτα φιλοξενίας

Web Hosting

Z

Χρησιμοποιούμε πρωτοποριακές λύσεις φιλοξενίας και εφαρμόζουμε τις premium υπηρεσίες του Cloudflare για το DNS φιλοξενίας μας. Αυτό διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας δεν κατεβαίνει, διατηρείται ασφαλής και εκτελείται γρήγορα μέσω της προσωρινής αποθήκευσης.

Z

Χρησιμοποιούμε λογισμικό παρακολούθησης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο ιστότοπός σας είναι πάντα προσβάσιμος και λειτουργεί με μέγιστη απόδοση. Σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα ή εάν ο ιστότοπός σας επιβραδυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, θα ειδοποιηθούμε και θα αρχίσουμε να επεξεργαζόμαστε μια λύση.

Z
Μαζί με τις υπηρεσίες φιλοξενίας μας προσφέρουμε πιστοποιητικά SSL που επιτρέπουν τη χρήση του https (το πράσινο / λουκέτο στη γραμμή του προγράμματος περιήγησης).

Αυτό βελτιώνει το SEO των ιστοτόπων σας και αποτρέπει τις επιθέσεις «man in the middle», παρέχοντας ασφάλεια στους χρήστες σας.

Z
Η φιλοξενία Ιστού είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ξεκινάτε έναν νέο ιστότοπο ή ενημερώνετε έναν υπάρχοντα.

Η ταχύτητα είναι τα πάντα σήμερα. Οι χρήστες σας θα φεύγουν πολύ γρήγορα εάν ο ιστότοπος προσπαθεί να φορτώσει μπροστά τους. Οι διακομιστές μας εδρεύουν στη Γερμανία και όλοι λειτουργούν με βάση το SSD που σημαίνει ότι θα έχετε μερικούς από τους γρηγορότερους χρόνους απόκρισης με την σημερινή τεχνολογία.

Τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας στον ιστότοπο παρέχονται στάνταρ με όλες τις πλατφόρμες φιλοξενίας μας, ώστε να γνωρίζετε ότι έχετε επιλογές ανάκτησης, σε περίπτωση που τις χρειάζεστε.
Κατά τη φιλοξενία του ιστότοπού σας μαζί μας, θα παρέχουμε επίσης ένα SSL δωρεάν για τον τομέα σας!

τα backups περιλαμβάνονται

servers με πολύ υψηλές ταχύτητες

δυνατότητα επέκτασης χώρου

συμβατότητα με GDPR και προστασία δεδομένων

Web Site AddOns

τι περιλαμβάνεται δωρεάν σε όλα τα design packages

Δωρεάν Web Site AddOns

Z

Social Media Follow

Z

Social Media Share

Z

Gallery Φωτογραφιών

Google Analytics

Z

Social Media Feeds

Z

Google Search Console

Z

SEO Optimization

Slider Αρχικής Σελίδας

Z

Banners - PopUps

Z

Συλλογή Emails

Z

Ασπίδες Προστασίας

Φόρμα Επικοινωνίας

Z

Testimonials Πελατών

Z

Δυναμικοί Χάρτες

Z

Booking Appointment

Φιλτράρισμα Spam

εξειδικευμένα πρόσθετα, για την κάλυψη υψηλών απαιτήσεων

Advanced Web Site AddOns

N

Μετάφραση Ιστότοπου / ανά γλώσσα

N

NewsLetters Δημιουργία Λογαριασμού

N

Advanced Πύλες Πληρωμών

N

Advanced Μέθοδοι Αποστολής

N

Σύστημα Κρατήσεων διαφόρων τύπων

N

Δημιουργία Εκδηλώσεων · Μαθημάτων

N

Δημιουργία · Διαχείριση Video

N

Advanced Εισαγωγή · Εξαγωγή Προϊόντων

One-Stop-Shop

Όλες οι υπηρεσίες μας εστιάζονται στο να επιτύχουν έναν πρωταρχικό στόχο: να αυξήσουν τα έσοδα της επιχείρησής σας.

Γνωρίζουμε πώς να δημιουργούμε επιτυχημένους ιστότοπους και εφαρμογές.

Διαθέτουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση επιτυχημένων διαδικτυακών λύσεων.

Έχουμε σχεδιάσει εκπληκτικούς, εύχρηστους ιστότοπους, παρέχοντας προηγμένες ψηφιακές λύσεις για πλήθος διαφορετικών εταιρειών, καλύπτοντας την πλειονότητα των επιχειρηματικών τομέων.

 

Εργαζόμαστε μαζί σας για να σας προσφέρουμε οικονομικά προσιτές λύσεις  που συνδυάζουν εξατομικευμένη υπηρεσία με αποτελέσματα θετικής απόδοσης.

Τα πακέτα μας after care θα διασφαλίσουν τη διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας με προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης για να είναι πάντα ενημερωμένος, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, διαχείριση ασφάλειας και πολλά άλλα.

Εξασφαλίζουμε επίσης ότι έχετε την αυτοπεποίθηση και είστε πλήρως εκπαιδευμένοι για να ενημερώνετε τον ιστότοπό σας, δίνοντάς σας τον έλεγχο που πάντα θέλατε.

απόλυτα εξειδικευμένοι

WordPress & eCommerce
Web Design Specialists

Γιατί πρέπει να μας επιλέξετε ως συνεργάτη σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων …

WORDPRESS WEB DESIGN

Όλα τα σχέδια ιστοσελίδων που δημιουργούμε χρησιμοποιούν το βραβευμένο και κορυφαίο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο – το WordPress CMS.

Το WordPress CMS σας δίνει την ελευθερία του πλήρους ελέγχου και της δυνατότητας ενημέρωσης του ιστότοπού σας όποτε το επιθυμείτε.

RESPONSIVE WEB DESIGN

Κάθε Σχεδιασμός Ιστοσελίδας που δημιουργούμε λειτουργεί σε όλες τις συσκευές: iPad, tablet, κινητά τηλέφωνα, φορητοί υπολογιστές και υπολογιστές.
Διασφαλίζουμε ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται εξαιρετικός σε όλα τα μεγέθη οθόνης, δίνοντας στους πιθανούς νέους πελάτες την καλύτερη εμπειρία.

WOOCOMMERCE WEB DESIGN

Το WooCommerce είναι το πιο δημοφιλές CMS ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά – διαθέτει πολλές λειτουργίες, είναι εύκολο να το διαχειριστείτε στο backend και υποστηρίζεται καλά.
Συνεργαζόμαστε με εταιρείες που επιθυμούν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο και δημιουργούμε προσαρμοσμένη σχεδίαση διαδικτυακής εμπειρίας χρήστη για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είτε δημιουργούμε έναν εταιρικό ιστότοπο είτε μια σύνθετη εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου, παρέχουμε πάντα προϊόντα που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα, προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες της επιχείρησής σας και υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας.

Ακολουθούν μερικές δυνατότητες που ενσωματώνονται στις ψηφιακές μας λύσεις

Προσαρμοσμένη σχεδίαση

Κεντρική σχεδίαση με γνώμονα τον χρήστη, που προσφέρει μια διαισθητική και αβίαστη εμπειρία πλοήγησης.

Προσανατολισμός στο στόχο

Γρήγορες και άμεσες διαδρομές που στοχεύουν στο κοινό σας και που μετατρέπουν τους χρήστες σε καταναλωτές.

Mobile First

Βοηθάμε τους πελάτες σας να σας βρουν ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται και ποια συσκευή χρησιμοποιούν.

Στατιστικά στοιχεία

Μάθετε από και για τους χρήστες σας μέσω αναλυτικών στοιχείων και ενημερωμένοι λάβετε αποφάσεις για την προώθηση της εταιρείας σας.

Υψηλή απόδοση

Λύσεις βελτιστοποιημένες για ταχύτητα και παράδοση του περιεχομένου σας αποτελεσματικά σε όλο τον κόσμο.

Ποιοτικό περιεχόμενο

Πλούσιες εικόνες, βίντεο, γραφήματα και ενδιαφέρον περιεχόμενο που προσελκύει επισκέπτες

CMS & eCommerce

Διαχειριστείτε εύκολα το περιεχόμενο και το ηλεκτρονικό εμπόριο απρόσκοπτα σε μία πλατφόρμα 

Συνδεσιμότητα

Σύγχρονες διαδικτυακές λύσεις που συνδέονται εύκολα μέσω ενσωματώσεων τρίτων.

Ευελιξία & Συντήρηση

Απολαύστε την ελευθερία εξερεύνησης νέων ιδεών και την ευελιξία να κάνετε αλλαγές συχνά και γρήγορα

Ασφάλεια

Ασφάλεια ανώτερου επιπέδου, γεγονός που σας βοηθάει να είστε ήσυχοι, ειδικά όταν έχει να κάνει με την αντιμετώπιση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και διαδικτυακών πληρωμών

Κλιμακούμενο & Σπονδυλωτό

Οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν πλήρη μελλοντική δυνατότητα επέκτασης και προσαρμοστικότητας καθώς αυξάνονται οι ανάγκες σας

Cloud SaaS

Μια προσέγγιση μόνο για Cloud SaaS που εστιάζει στην παροχή ελευθερίας από προβλήματα υποδομής και ασφάλειας

Πλήρης αυτονομία

Αποκτήστε αυτονομία και ενδυναμώστε την ομάδα σας με τις κορυφαίες τεχνολογίες και εργαλεία του διαδικτύου

Προωθητικό & Ενισχυτικό

Μεγάλες ή μικρές, οι λύσεις μας είναι πάντα κατασκευασμένες για να μεταμορφώνουν την επιχείρησή σας ψηφιακά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο

WordPress Lightbox