Διαδικασια
σχεδιασμου ιστοσελιδων

Προσεγγιση
Φασεις Εργου
Οφελη Εξειδικευσης

Φάσεις Έργου · Μεθοδολογία προσέγγισης · Οφέλη εξειδίκευσης

Έχουμε δομήσει μια ισχυρή και αποδοτική διαδικασία για την παράδοση ιστότοπων υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή.

Είναι σημαντικό να γνωρίσετε αυτήν τη διαδικασία προτού αρχίσετε να συνεργάζεστε μαζί μας.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, αλλά αν θέλετε να συζητήσετε τη διαδικασία λεπτομερέστερα επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας καθοδηγήσουμε σε αυτήν.

Η Μέθοδός Μας

Ανάλυση

Φάσεις Έργου 1 – 3

Κάθε σπουδαίος ιστότοπος ξεκινά με μια συνομιλία

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να κατανοήσουμε τους στόχους σας και να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη λύσεων για τη δημιουργία ενός ισχυρού ιστότοπου που θα προσφέρει αυτά που θέλετε στο χρήστη.

Ακόμα και στο στάδιο της προσφοράς θα σας παρέχουμε ιδέες που θα σας κάνουν να αποδίδετε καλύτερα στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια, θα οικοδομήσουμε μια ισχυρή βάση όπου οι στόχοι και οι στρατηγικές σας θα ενσωματωθούν για τη δημιουργία ενός φιλικού προς τον χρήστη χάρτη και δομής ιστότοπου.

Αυτό γίνεται ένα ταξίδι ανακάλυψης για πολλούς πελάτες όπου αντιλαμβάνονται τι ζητάει ο χρήστης και προσδιορίζουν τι πραγματικά χρειάζεται.

Εντυπωσιακός σχεδιασμός & δομημένη παρουσίαση περιεχομένου

Σχεδιασμός

Φάσεις Έργου 4 – 6

Δημιουργούμε κομψά, μοντέρνα και εμπνευσμένα σχέδια που είναι ορατά με το σωστό τρόπο από φορητές συσκευές, αλλά και με δυναμική οπτική από επιτραπέζιους υπολογιστές.

Χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στο στάδιο της ανάλυσης δημιουργούμε ένα σχέδιο που εντυπωσιάζει και μια ιεραρχία πληροφοριών που δίνει προτεραιότητα στην ευκολία χρήσης.
Θεωρούμε την προσβασιμότητα για όλους τους χρήστες ως αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας σχεδιασμού μας διασφαλίζοντας ότι η επωνυμία σας απευθύνεται και λειτουργεί για όλους.

Οι ιστότοποι που δημιουργούμε αγαπιούνται από τους πελατες μας και από τους πελάτες τους με τη σειρά τους. Ρίξτε μια ματιά στο χαρτοφυλάκιό μας και δείτε το γιατί και εσείς.

Ανάπτυξη

Φάσεις Έργου 7 – 9

Ιδιαίτερη αισθητική σε συνδυασμό με προηγμένη τεχνολογία

Ανάπτυξη

Τα βλέμματα σταματούν στους ιστότοπους που δημιουργούμε, γιατί είναι οπτικά εντυπωσιακοί. Αλλά εμείς δε σταματάμε εκεί. Δημιουργούμε ισχυρό κώδικα και χρησιμοποιούμε πλατφόρμες που δε θα απογοητεύσουν την επιχείρηση ή τον οργανισμό σας. Αξιοποιούμε τον προσαρμοσμένο κώδικα για να κάνουμε ακριβώς αυτό που θέλετε και πρότυπα βιομηχανίας για τη βελτιστοποίηση της διαθεσιμότητας και της απόδοσης του ιστότοπού σας.

Σας διευκολύνουμε να ενημερώσετε τον ιστότοπό σας, δίνοντάς σας τον απόλυτο έλεγχο του περιεχομένου σας.
Αναπτύσσουμε και υποστηρίζουμε βιομηχανικές τυποποιημένες λύσεις χρησιμοποιώντας το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress και για ηλεκτρονικό εμπόριο WooCommerce.
Ποιότητα & ασφάλεια μετά την παράδοση του έργου

Υποστήριξη

Φάσεις Έργου 10 – 12

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να σας προσφέρουμε την διαβεβαίωση πως έχετε τη σωστή ομάδα που φροντίζει την παρουσία της εταιρείας ή του οργανισμού σας στο διαδίκτυο.
Ο ιστότοπός σας θα βελτιστοποιηθεί σωστά όσον αφορά το SEO, θα δοκιμαστεί ενδελεχώς και θα συμμορφώνεται με τα βιομηχανικά πρότυπα.

Εξασφαλίζουμε επίσης ότι έχετε την αυτοπεποίθηση και είστε πλήρως εκπαιδευμένοι για να ενημερώνετε τον ιστότοπό σας, δίνοντάς σας τον έλεγχο που πάντα θέλατε.

Τα πακέτα μας after care θα διασφαλίσουν τη διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας με προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης για να είναι πάντα ενημερωμένος, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, διαχείριση ασφάλειας και πολλά άλλα.

Δημιουργήστε

μια νέα ψηφιακή εμπειρία

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο, πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, εκτεταμένο ιστολόγιο, εντυπωσιακό portfolio ή οτιδήποτε άλλο στο διαδίκτυο.

Είτε πρόκειται για μια μικρή εσωτερική εφαρμογή είτε για μια πλατφόρμα για χιλιάδες πελάτες, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το προϊόν σας.

Δημιουργούμε απλά προϊόντα για πολύπλοκες εταιρείες, προκαλώντας παραδοχές με φακό που εστιάζει στον χρήστη.

Βοηθάμε τους πελάτες μας να μεταφράσουν περίπλοκες απαιτήσεις σε εύχρηστα προϊόντα για να προσφέρουν μια εμπειρία που βοηθά τους πελάτες τους να επιλύσουν προβλήματα – οδηγώντας τελικά στη σίγουρη αύξηση της επιχειρηματικής αξίας.

Τι θα κάνουμε για εσάς

Κατά τη διάρκεια του έργου, θα συνεργαστούμε μαζί σας μέσω μιας σειράς φάσεων έργου.

Φάσεις του έργου

01
Ανακάλυψη και ανάλυση επιχειρήσης

Στη φάση Discovery αναλύουμε την επιχειρηματική σας υπόθεση, το κοινό-στόχο σας, τον ανταγωνισμό σας, τα βασικά σας μηνύματα και τυχόν ψηφιακά ιστορικά δεδομένα, εάν υπάρχουν. Προσδιορίζουμε τους στόχους του έργου, αποσαφηνίζουμε το τεχνικό πεδίο, τεκμηριώνουμε ιστορίες χρηστών και χαρτογραφούμε την πορεία του έργου.

02
Αρχιτεκτονική & Περιεχόμενο

Διενεργούμε έλεγχο περιεχομένου και αναπτύσσουμε τον χάρτη ιστότοπου της εφαρμογής. Παρουσιάζουμε τις σελίδες με τη μορφή wireframes καθώς και τις ροές που θα ακολουθούν οι χρήστες. Πραγματοποιούμε μια άσκηση έρευνας λέξεων-κλειδιών που θα αποτελέσει το θεμέλιο της στρατηγικής SEO σας.

03
Σχεδιασμός UX
Τα σχέδιά μας είναι πλήρως προσαρμοσμένα & pixel perfect, καθοδηγούμενα από την επωνυμία σας και τις ανάγκες του κοινού-στόχου σας. Παρουσιάζουμε πρότυπα σχεδίασης που ενσωματώνουν υψηλής ποιότητας στοιχεία πολυμέσων και προσφέρουν μια προσαρμοσμένη και καινοτόμο εμπειρία χρήστη. Όλα τα σχέδια είναι επεκτάσιμα και βασίζονται σε οδηγό στυλ UX.
04
Διαμόρφωση CMS
Διαμόρφωση του Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) και των αρχιτεκτονικών θεμελίων της λύσης σας. Ρυθμίζουμε τις διαμορφώσεις δικτύου και φιλοξενίας, περιβάλλοντα ανάπτυξης, δικαιώματα χρήστη και προσαρμοσμένες ροές εργασίας. Κατασκευάζουμε τον χάρτη ιστότοπού σας, τα προσαρμοσμένα πεδία δεδομένων, τα πρότυπα, προετοιμάζουμε συνδέσεις με οποιαδήποτε API τρίτων και σχεδιάζουμε τη στρατηγική μετεγκατάστασης περιεχομένου.
05
Ανάπτυξη Ιστού & Εφαρμογών

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης θα αναπτύξουμε το front-end και το back-end του ιστότοπού σας. Δημιουργούμε την εφαρμογή του ιστότοπού σας και ενσωματώνουμε τη λογική των πελατών σε αυτή. Είμαστε επαρκώς και διαρκώς ενημερωμένοι με τις τεχνολογίες που απαιτούνται για την ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής και ψηφιακών εμπειριών χρήστη.

06
Ενσωματώσεις συστημάτων τρίτων
Στηριζόμενοι στις ιστορίες των χρηστών, την τεχνική ανάλυση, τη μοντελοποίηση δεδομένων όπως έχουν καταγραφεί στη φάση Discovery, εφαρμόζουμε ενσωματώσεις συστημάτων τρίτων με βάση το πεδίο εφαρμογής του έργου. Χρησιμοποιούμε κορυφαία τεχνολογία για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα συστήματα είναι συνδεδεμένα και λειτουργούν βέλτιστα.
07
Εκπαίδευση CMS & Συστήματος
Η διαδικτυακή λύση θα δημιουργηθεί για να επιτρέπει τόσο στους τεχνικούς όσο και στους μη τεχνικούς χρήστες να εργάζονται στον ιστότοπο ταυτόχρονα αλλά με πλήρη ανεξαρτησία. Θα παρέχουμε εκπαίδευση και καθοδήγηση σχετικά με το CMS, έτσι ώστε η ομάδα σας να ανεβάζει περιεχόμενο ελεύθερα.
08
Μεταφόρτωση περιεχομένου και μετεγκατάσταση

Εκτελούμε μετεγκατάσταση περιεχομένου και υποστηρίζουμε την ομάδα σας καθ ‘όλη τη διαδικασία μεταφόρτωσης περιεχομένου. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε οποιεσδήποτε διορθώσεις / προσαρμογές απαιτούνται καθώς θα βλέπουμε τον αντίκτυπο του πραγματικού περιεχομένου στον ιστότοπο.

09
Δοκιμή διασφάλισης ποιότητας
Μόλις η σχεδίαση και ο προγραμματισμός ολοκληρωθούν, θα αρχίσουμε να δοκιμάζουμε την απόδοση του ιστότοπού σας με τη διαδικασία Διασφάλισης Ποιότητας. Χρησιμοποιούμε διάφορα εργαλεία για τη συγκριτική αξιολόγηση του ιστότοπού σας όσον αφορά την φόρτωση, την απόκριση, την ταχύτητα και διασφαλίζουμε ότι δεν υπάρχουν λάθη ή σφάλματα.
10
Δοκιμή αποδοχής χρήστη

Η παράδοση της τελικής λύσης ιστού εξαρτάται από το κατά πόσο το παραδοτέο τηρεί την τεκμηρίωση του έργου που καταγράφηκε κατά την φάση της σχεδίασης, καθώς και από την επιτυχή παρουσίαση κάθε σελίδας. Μόλις λάβουμε την αποδοχή σας και είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε τον ιστότοπο στο κοινό, τον κάνουμε ορατό και στους επισκέπτες και στις μηχανές αναζήτησης.

11
Ανάπτυξη λύσης
Κατά την αντικατάσταση ενός υπάρχοντος ιστότοπου, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση, ελαχιστοποιώντας τυχόν πιθανή απώλεια επισκεψιμότητας. Για να το διασφαλίσουμε αυτό, δημιουργούμε τις κατάλληλες ανακατευθύνσεις 301, έτσι ώστε οι διευθύνσεις URL από τον παλιό σας ιστότοπο, οι οποίες έχουν ευρετηριαστεί από μηχανές αναζήτησης ή έχουν συνδεθεί με εξωτερικούς ιστότοπους, θα ανακατευθύνουν στον νέο σας ιστότοπο.
12
Φιλοξενία και συνεχής υποστήριξη

Η ζωντανή μετάδοση είναι απλώς η αρχή της διάρκειας ζωής του ιστότοπου ή της εφαρμογής σας και μια σταθερή συνεχής σχέση υποστήριξης είναι το κλειδί για τη διασφάλιση της επιτυχίας μακροπρόθεσμα. Η ομάδα μας μπορεί να παρέχει μια ποικιλία συνεχών επιλογών υποστήριξης βάσει των αναγκών σας.

Γιατί πρέπει να μας επιλέξετε ως συνεργάτη σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων …

WORDPRESS WEB DESIGN

Όλα τα σχέδια ιστοσελίδων που δημιουργούμε χρησιμοποιούν το βραβευμένο και κορυφαίο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο – το WordPress CMS.

Το WordPress CMS σας δίνει την ελευθερία του πλήρους ελέγχου και της δυνατότητας ενημέρωσης του ιστότοπού σας όποτε το επιθυμείτε.

RESPONSIVE WEB DESIGN

Κάθε Σχεδιασμός Ιστοσελίδας που δημιουργούμε λειτουργεί σε όλες τις συσκευές: iPad, tablet, κινητά τηλέφωνα, φορητοί υπολογιστές και υπολογιστές.
Διασφαλίζουμε ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται εξαιρετικός σε όλα τα μεγέθη οθόνης, δίνοντας στους πιθανούς νέους πελάτες την καλύτερη εμπειρία.

WOOCOMMERCE WEB DESIGN

Το WooCommerce είναι το πιο δημοφιλές CMS ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά – διαθέτει πολλές λειτουργίες, είναι εύκολο να το διαχειριστείτε στο backend και υποστηρίζεται καλά.
απόλυτα εξειδικευμένοι

WordPress & eCommerce
Web Design Specialists

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες που επιθυμούν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο και δημιουργούμε προσαρμοσμένη σχεδίαση διαδικτυακής εμπειρίας χρήστη για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είτε δημιουργούμε έναν εταιρικό ιστότοπο είτε μια σύνθετη εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου, παρέχουμε πάντα προϊόντα που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα, προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες της επιχείρησής σας και υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας.

Βγείτε στην αγορά πιο γρήγορα - επωφεληθείτε με το προβάδισμα

Εμπειρία και βελτιωμένες διαδικασίες σε συνδυασμό με πρωτοποριακές τεχνολογίες – ποιοτικά αποτελέσματα σε προσιτό κόστος

Επεκτάσιμες, βιώσιμες ψηφιακές λύσεις

Ψηφιακά προϊόντα που αναπτύσσουν την επιχείρησή σας και που αναπτύσσονται με αυτή

Λύσεις προσαρμοσμένες στον προϋπολογισμό σας

Προσιτές και πρακτικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας

Όλες οι ψηφιακές σας ανάγκες σε ένα μέρος

Ο ψηφιακός σας συνεργάτης, ο εξειδικευμένος εσωτερικός σύμβουλος, ο επαγγελματίας

Αποδεδειγμένη ψηφιακή τεχνογνωσία

Πραγματική, ψηφιακή τεχνογνωσία αποκτημένη μέσα από τη συνεργασία με εκατοντάδες πελάτες

Κορυφαία εξυπηρέτηση & υποστήριξη πελατών

Ένα εκλεπτυσμένο ταξίδι, από την πώληση, στην παραγωγή, έως την υποστήριξη

WordPress Lightbox